Bernhoven B.V. IV - Investeringen vanaf € 100.000,-

Bernhoven B.V. IV - Investeringen vanaf € 100.000,-

Let op: er heeft een wijziging plaatsgevonden in de converteerbare obligatieovereenkomst die heeft geleid tot een verbetering in de rechtspositie van de investeerder. De conversie van de obligaties naar aandelen is geen plicht meer, maar een recht. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen of u de obligaties wilt converteren naar aandelen (indien mogelijk) of dat u de obligaties wilt laten uitbetalen. 

Dit betreft emissie Bernhoven B.V. IV en beschrijft de investeringsmogelijkheid voor alle betrokkenen van Bernhoven B.V. in de vorm van een obligatie met een minimale inleg van €100.000,-. Woont u in de regio? Is uw bedrijf gevestigd in de regio? Bent u een stakeholder? Of bent u een voorstander van zinnige zorg. En wilt u minimaal €100.000,- investeren? Dan kunt u zich via deze pagina inschrijven voor deze emissie. Lees dan hier alles over deze emissie.

Toekomstbestendige zorg voor de regio

Bernhoven is uw ziekenhuis. Uit liefde voor mensen wordt met grote betrokkenheid de allerbeste gezondheidszorg gecreëerd. Iedereen wil goede zorg, maar kwaliteit en betaalbaarheid moeten in balans gehouden worden. Bernhoven heeft voor een nieuwe aanpak gekozen wat betreft het organiseren van zorg. Betere zorg door minder zorg, is zinnige zorg. Daarnaast is de patiënt het middelpunt van de aandacht en wordt intensief samengewerkt met huisartsen en andere zorgverleners uit de regio. Informatie over toekomstbestendige zorg voor de regio is te vinden op de website van Bernhoven. De video en animatie vertellen het verhaal.

Verbondenheid met alle betrokkenen

Bernhoven heeft de ambitie om in 2025 dé gezondheidsorganisatie te zijn voor de regio Oss – Uden – Meierijstad. Niet alleen de mensen die bij Bernhoven werken voelen zich betrokken bij het ziekenhuis. Ook voor anderen, waaronder belanghebbenden (oftewel stakeholders), patiënten en organisaties en inwoners uit de regio, heeft het ziekenhuis grote betekenis. Om deze betrokkenheid tastbaar te maken, is het mogelijk te investeren in Bernhoven. Investeren kan door de koop van obligaties.

Investeren in Bernhoven

Eerder hebben de medewerkers van Bernhoven de kans gehad financieel te participeren in het ziekenhuis. Dit jaar kunnen zij opnieuw participeren. Voor het eerst is het ook mogelijk voor andere betrokkenen om obligaties aan te schaffen. Professionele beleggers die woonachtig zijn in de buurt van het ziekenhuis, direct stakeholder van Bernhoven zijn of op een andere manier betrokken zijn bij het ziekenhuis, kunnen financieel participeren en investeren in toekomstbestendige zorg voor de regio door de koop van obligaties. Er geldt een minimale inleg van € 100.000,-, oftewel 1 obligatie.

 

Wie kunnen obligatiehouder worden?

Obligaties worden aangeboden aan (rechts)personen die:

  • wonen of gevestigd zijn in het verzorgingsgebied van Bernhoven;
  • wonen of gevestigd zijn buiten het verzorgingsgebied van Bernhoven, maar directe stakeholder zijn van de Bernhoven;
  • kwalificeren als charitatieve instellingen, organisaties met een ANBI status of organisaties die de doelstellingen van Bernhoven ondubbelzinnig ondersteunen.

Hoe koopt u obligaties?

Om converteerbare obligaties te kopen, moet u zich inschrijven. Dit doet u door op de grote oranje knop ‘inschrijven obligatie’ rechts bovenin te klikken. Vervolgens loopt u het inschrijvingsproces door en is u voorwaardelijke inschrijving voltooid.  

U kunt met vragen of opmerkingen direct contact opnemen met AndersFinancieren door te mailen naar: bernhoven@andersfinancieren.nl. 

Meedoen? Login voor meer informatie over dit project, het beleggingsprofiel en de documentatie?