Obligatielening Bernhoven 2019

Obligatielening Bernhoven 2019

Op deze obligatielening kunnen mensen en bedrijven zich inschrijven die voldoen aan minimaal een van de onderstaande vereisten:

 • Personeelsleden van Bernhoven B.V.;
 • Personen en bedrijven die wonen of gevestigd zijn in het verzorgingsgebied van Bernhoven B.V.;
 • Personen en bedrijven die wonen of gevestigd zijn buiten het verzorgingsgebied van Bernhoven B.V. maar directe stakeholder zijn van Bernhoven B.V.;
 • Bedrijven die kwalificeren als charitatieve instelllingen, organisaties met een ANBI status of organisaties die de doelstellingen van Bernhoven B.V. ondubbelzinnig ondersteunen.

Let op: er heeft een wijziging plaatsgevonden in de converteerbare obligatieovereenkomst die heeft geleid tot een verbetering in de rechtspositie van de investeerder. De conversie van de obligaties naar aandelen is geen plicht meer, maar een recht. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen of u de obligaties wilt converteren naar aandelen (indien mogelijk)of dat u de obligaties wilt laten uitbetalen. 

AFM vrijstelling prospectus

De kosten voor de zorg blijven stijgen, waardoor veel ziekenhuizen steeds meer met minder moeten doen. Iedereen wil goede zorg, maar kwaliteit en betaalbaarheid moeten in balans gehouden worden. Daarom doet Bernhoven het anders. Door de taken anders te verdelen maakt Bernhoven meer tijd vrij om naar patiënten te kijken en met ze te overleggen. Op deze manier is de zorg op maat, efficiënter en beter.

Bernhoven is namelijk een plek waar belangrijke gebeurtenissen in het leven plaatsvinden, het gaat over leven en dood. Uit liefde voor de mens wordt met grote betrokkenheid de allerbeste gezondheidszorg gecreëerd. Gezondheidszorg op de plek, manier en het moment dat u het wilt.

Door in te zetten op kwaliteit reduceert Bernhoven de zorgkosten. Betere zorg door minder zorg, is zinnige zorg. Daarnaast is de patiënt het middelpunt van de aandacht en wordt intensief samengewerkt met huisartsen en andere zorgverleners uit de regio.

De belofte van Bernhoven is opgebouwd uit drie pijlers, die staan voor het creëren van de allerbeste gezondheidszorg vanuit de liefde voor mensen:
- We gunnen je een mooi leven;
- We groeien als professionals;
- We lopen voorop in de vernieuwing.

De emissies in de vorm van obligaties is een voorbeeld van hoe Bernhoven voorop willen lopen in de vernieuwing in de gezondheidszorg, Bernhoven wil;

 1. Gelijke belangen creëren en de regio betrekken door personeel en stakeholders de mogelijkheid te geven te participeren in Bernhoven.
 2. Een sterkere onafhankelijke financiële positie verwerven door op een alternatieve manier financiering op te halen, waardoor Bernhoven niet continu rekening hoeft te houden met andere financiële verplichtingen op het moment dat ze een investeringsbeslissing willen nemen. Wat belangrijk is als Bernhoven voorop wilt blijven lopen in de vernieuwing.

Er zijn vanuit Bernhoven B.V. vier verschillende emissies opgezet die u de mogelijkheid geven te participeren in uw eigen stukje Bernhoven. Via deze emissies kunt u zich inschrijven op de obligatie.

Vorig jaar zijn de eerste financieringsstappen al gezet met een werknemers emissie.


Vier emissies

De financieringsronde van Bernhoven B.V. bestaat uit vier verschillende emissies. Elke emissie is bedoeld voor een bepaald type investeerder. Als u rechtsboven op 'inschrijven obligatie' klikt, moet u inloggen of een account aanmaken. Daarna heeft u de mogelijkheid de emissie te kiezen die aansluit bij u als investeerder. Lees de uitleg bij elke emissie dus goed door om te zorgen dat u voor de juiste emissie kiest en participeert via de juiste emissie. Heeft u zich ingeschreven via de verkeerde emissie, zal deze helaas worden afgekeurd. Kort samengevat gelden de vier verschillende emissies voor de volgende doelgroepen:

 • Bernhoven B.V. I - Gift medewerkers: Bent u een werknemer van Bernhoven? Wilt u zich inschrijven voor de gift van €100,-? Dat kan via deze emissie. De Bernhoven B.V. I emissie betreft namelijk de gratificatie van Bernhoven aan de werknemers in de vorm van een obligatie.
  Lees alles over de redenering achter de financiering, hoe het werkt en wat een obligatie is in de flyer - gift medewerkers of op de projectpagina. - EMISSIE GESLOTEN: VOOR €311.000 INGESCHREVEN

 • Bernhoven B.V. II - Eigen bijdrage werknemers: Bent u een werknemer van Bernhoven? Wilt u zich naast de verkregen gratificatie ook zelf nog inschrijven om te participeren? Dat kan ia deze emissie. De Bernhoven B.V. II emissie is namelijk bedoeld voor de werknemers die zelf ook nog willen investeren in de vorm van obligaties.
  Lees alles over de redenering achter de financiering, hoe het werkt en wat een obligatie is in de flyer - eigen bijdrage medewerkers of op de projectpaginaEMISSIE GESLOTEN: VOOR €553.000 INGESCHREVEN

 • Bernhoven B.V. III - Voor de betrokkenen: Bent u woonachtig of is uw bedrijf gevestigd in de regio waar Bernhoven actief is? Bent u een stakeholder van Bernhoven? Wilt u zich graag inschrijven om te participeren? Dan kan dat via deze emissie. De Bernhoven B.V. III emissie is namelijk bedoeld voor omwonenden, stakeholders en organisaties en instellingen die willen investeren in Bernhoven.
  Lees alles over de redenering achter de financiering, hoe het werkt en wat een obligatie is in de flyer - voor de betrokkenen of op de projectpaginaEMISSIE GESLOTEN: VOOR €1.987.000 INGESCHREVEN

 • Bernhoven B.V. IV - €100.000,- + investeringen: Bent u een professionele investeerder of bedrijf uit de regio? Wilt u participeren met meer dan €100.000,-? Dan kan dat via deze emissie. De Bernhoven B.V. IV emissie is namelijk bedoeld voor een ieder die wilt participeren vanaf €100.000,-. 
  Lees alles over de redenering achter de financiering, hoe het werkt en wat een obligatie is in de flyer - investeringen vanaf €100.000,- of op de projectpagina

Bernhoven B.V.


Brand statement Bernhoven

Wij houden van mensen. Voor ons is de mens het hart van het geheel. Vanuit onze liefde voor mensen zijn we bezield om hen te helpen hun gezondheid te verbeteren. Het is onze tweede natuur. Met zorg op maat voor ieder uniek leven.


We gunnen u een mooi leven

We doen wat we kunnen om u een mooi leven te geven. We geven om u en willen u als mens, in al uw heelheid, zien. We leven ons in in uw leven en dat van uw dierbaren, zodat we samen de zorg kunnen creëren die het allerbeste past. Gelijkwaardig en met uw keuzes als uitgangspunt. We stimuleren en ondersteunen een gezonde levensstijl, want natuurlijk leidt u uw leven het liefste zonder gezondheidsproblemen. Maar als u ons nodig hebt, zijn we dichtbij en omringen we u met gastvrije aandacht.

We groeien als professionals

We worden steeds beter, doordat ieder van ons zich als professional wil ontwikkelen. Of je nu verpleegkundige, dokter, stafmedewerker, schoonmaker, huisarts of receptionist bent, we helpen elkaar daarbij. Door er met positieve energie voor te gaan. Speelruimte te geven en te nemen. Te ontdekken wat we samen kunnen en erachter te komen waar onze persoonlijke wensen en grenzen liggen. We focussen ons op waar we goed in zijn en ontwikkelen steeds betere manieren om samen te werken met patiënten, partners en elkaar. Als één team staan we schouder aan schouder om het beste te bieden voor wie dat nodig heeft.

We lopen voorop in de vernieuwing

De gezondheidszorg ontwikkelt snel. Technologieën, ontdekkingen en uitvindingen. Het kan steeds beter. En tegen lagere kosten. Slimmer. Zinniger. En meer samen. We zoeken partners en gaan duurzame relaties aan. Daardoor kunnen we voldoen aan de vraag van vandaag en morgen: gezondheidszorg op de plek, de manier en het moment dat u het wilt. Als pioniers vinden we het geweldig om onderdeel te zijn van de vernieuwing. We zien onszelf als zorgverbeteraars; we lopen voorop in het vormgeven van toekomstbestendige gezondheidszorg. En zijn daarmee een voorbeeld voor anderen. We zijn een gezondheidsorganisatie.

‘Uit liefde voor mensen creëren we samen de allerbeste gezondheidszorg’

Nuttige links:

Meedoen? Login voor meer informatie over dit project, het beleggingsprofiel en de documentatie?